Om os

Bactitox A/S

Kvalitetskontrol og certificeringer

Størstedelen af vores vare kommer direkte fra vores fabrikker i Europa, hvor vi er en del af forskellige industrizoner. Det betyder, at vi har mulighed for at servicere vores kunder med samme lave priser og høje kvalitet på samtlige af vores vare. Vi producerer 80% af vores varer selv. De resterende 20% kommer primært fra vores industrizoner eller samarbejdspartnere i Europa.

Vores tætte forhold til de andre fabrikanter i vores industrizoner betyder, at vi er sikret tilstrækkelige fødevaregodkendelser og EN certifikater, og derfor er vores produkter veldokumenterede. Vi udfører løbende kontrol af vores egne fabrikker såvel som vores samarbejdspartneres, hvor vi sørger for at lovgivningen overholdes, herunder undersøges om arbejdsmiljøet er af tilstrækkeligt kvalitet.

I og med vi producerer de fleste af vores varer selv, betyder det, at vi kan levere disse direkte fra fabrikken til vores kunder. Alle mellemled er skåret væk, hvilket medfører den absolut skarpeste pris.

Produktkontrollen bliver udført af vores medarbejdere lokaliseret i Polen, Tyrkiet og Tyskland. Her laves stikprøver med jævne mellemrum, hvilket sikrer at produktionen hele tiden er af højeste kvalitet, og lever op til vores kunders behov.

Privatelabelling og design

I det 21-århundrede er det ikke længere specielt at have sit eget logo trykt på sin emballage, det er tværtimod efterhånden et must. Det er ofte ej heller længere en stor omkostning eller en tidskrævende proces. Det specielle er at finde en producent, som sætter sig i kundens sted, realiserer et tilfredsstillende resultat, guider og spiller sammen med kunden.

Når vi modtager en forespørgsel på vores varer med print, bliver det ønskede print sendt til vores designafdeling, der med deres teknologiske ekspertise kan færdiggøre en stansetegning. Herefter bliver designet sendt til vores kunde, der kan komme med eventuelle justeringer af større eller mindre karakter, for til sidst at blive enige om det endelige design. Dernæst sendes designet til produktionen, hvor der i første ombæring bliver lavet vareprøver, så kunden kan se et endeligt produkt uden at binde sig til hele produktionen. Hertil kan vores kunde komme med endelige finjusteringer, hvorefter der bliver lavet en ordrebekræftelse og produktionen sættes i gang.

Pris, print og mængde hænger ofte sammen, men vi tilbyder printede produkter lige fra små mængder til de helt store mængder. På den måde kan vi hjælpe nystartede såvel som etablerede firmaer med branding.

Vores produktionsstandarder

Udfyld vores formular

Kontakt­information

Telefon: 72 30 02 03
E-mail: info@bactitox.com

Adresse

BactiTox A/S
Roskildevej 328
2630 Taastrup

CVR: 39423545